Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
ivan  
#1 Posted : Thursday, December 5, 2019 12:03:18 AM(UTC)
ivan

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 11/11/2010(UTC)
Posts: 1,035

Thanks: 9 times
Was thanked: 42 time(s) in 42 post(s)
Because many email servers requires TLS 1.2 encryption now. To retrieve email with TLS 1.2 on Windows XP, you can enable TLS 1.2 like this:

Put the following POSReady text (omit the hyphen lines) in POSReady.txt, rename to POSReady.reg, right-click Merge, Yes
You can also download it from:
POSReady.reg

Code:

Windows Registry Editor Version 5.00 
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\WPA\PosReady] 
"Installed"=dword:00000001



After you merge POSReady.reg, please download:
https://www.catalog.update.microsoft.com/search.aspx?q=kb4019276

Find POSReady, Windows XP Embedded versions of KB4019276

Click Download button for that version.

Goto

https://www.catalog.update.microsoft.com/search.aspx?q=KB4230450

Find POSReady, Windows XP Embedded versions of KB4230450:

Click Download button for that version.

For each KB file: click, accept install, reboot.

After navigating the chain of registry keys, click the key TLS1.1, in the right panel, right-click "OSVersion", click Modify, enter the Value data shown above, click OK. (you must change "3.6.1.0.0" to "3.5.1.0.0")

Code:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\CRYPTO\TLS1.1]
"OSVersion"="3.5.1.0.0"


9C) Next click the key TLS1.2, in the right panel, right-click "OSVersion", click Modify, enter the Value data shown above, click OK. (you must change "3.6.1.0.0" to "3.5.1.0.0")

Code:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\CRYPTO\TLS1.2]
"OSVersion"="3.5.1.0.0"


In my test, you can send email with TLS 1.2 on Windows XP now.

However, if it is failed, please add the following registry
Code:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SecurityProviders\SCHANNEL\Protocols\TLS 1.1\Client]
"DisabledByDefault"=dword:00000000

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SecurityProviders\SCHANNEL\Protocols\TLS 1.1\Server]
"DisabledByDefault"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SecurityProviders\SCHANNEL\Protocols\TLS 1.2\Client]
"DisabledByDefault"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SecurityProviders\SCHANNEL\Protocols\TLS 1.2\Server]
"DisabledByDefault"=dword:00000000


If you used Webbrowser control + OAUTH, you must enable TLS 1.2 in IE8:

Download and install:

https://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4316682

Download and install:
Cumulative Security Update for Internet Explorer 8 for WES09 and POSReady 2009 (KB4230450)
https://www.catalog.update.microsoft.com/search.aspx?q=KB4230450

Open IE8, click Tools, Internet Options, Advanced tab, pull the thumb bar all the way down. You should see new checkbox options for "Use TLS 1.1", "Use TLS 1.2". (KB4230450 will install these checkboxes, but they won't work without KB4019276.)

11) Uncheck "Use TLS 1.0" (insecure). Leave unchecked "Use TLS 1.1" (already obsolete). Check "Use TLS 1.2". Click OK.

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.051 seconds.

EXPLORE TUTORIALS

© All Rights Reserved, AdminSystem Software Limited.